top of page

WAAROM KIEZEN VOOR DEFINITIEVE LASERONTHARING?

GEEN IRRITATIES

Say bye bye stoppels, wondjes & ingegroeide haartjes.

SMOOTH SKIN

Met de diodelaser worden haren vernietigd bij de wortel waardoor je steeds een zijdezachte huid ervaart.

MEER COMFORT

Niet meer hoeven te denken aan scheren of waxen, zalig toch?! Bovendien bespaar je er heel wat tijd mee. 

WAAROM MILESMAN?

De Milesman Diode Compact Laser is een medisch gecertificeerd ontharingstoestel, welke voldoet aan alle normen van veiligheid en doeltreffendheid. Het toestel bevat ook een gepatenteerd VCSEL-systeem dat ervoor zorgt dat het licht mooi gebundeld blijft en zo naar het haarzakje gestuurd wordt. In combinatie met de continue koeling (-9°c) geeft dit de beste resultaten en is ontharen met de Milesman zo goed als pijnloos.

laserontharing-zenzo-permanenteontharing

HOE WERKT LASERONTHARING?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onderaan in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is. Door het gebruik van een uiterst gekoelde kop én een korte impulstijd, blijft de huid en de omgeving van het haar goed beschermd. Hierdoor is de behandeling 100% veilig.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Het haar kent 3 groeifases. De laser richt zich enkel op de gepigmenteerde haren. Enkel de haren in de actieve- of anagene fase, worden definitief verwijderd. Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 8 à 10 behandelingen nodig.​

Na afronding van je sessies is het aangewezen om één keer per jaar een onderhoudsbeurt in te plannen. Aangezien onze huid een levend orgaan is, speelt de hormonale huishouding hierin een rol. Ieder van ons heeft ook ‘slapend haar’. Onder hormonale invloeden zoals zwangerschap, ziekte, medicatie, etc kan slapend haar doorheen de jaren actief maken. Met een onderhoudsbeurt per jaar kan je die resthaartjes dus ook wegwerken. 

IMG_7303_edited_edited_edited.jpg

STAPPENPLAN

1

Uitgebreide info + intake

Wil je graag starten met laserontharing? We starten met een intakegesprek en vullen een klinische fiche in. We geven alle informatie over hoe de behandeling werkt en wat er verwacht kan worden.

2

Start behandelingen

Na de kennismaking gaan we over tot de eerste behandeling. Er zijn altijd meerdere sessies nodig, gemiddeld 6 à 8 behandelingen, zeer persoonsgebonden. Dit telkens om de 6 weken.

Na een aantal sessies ga je kale plekken krijgen, de haren zijn minder stug en groeien trager terug, je krijgt een egalere huid en bijgevoegd ga je minder moeten scheren. 

3

Na de behandelingen

Na jouw behandelingen mag je 80 tot 90% haarreductie verwachten. Kleine rest- of donshaartjes kunnen steeds achterblijven. Na het beëindigen van de sessies is het aangeraden om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit om verder te werken op de restharen of omwille van hormonale verandering "actief geworden" haren te vernietigen.

FAQ

> Hoe verloopt een sessie? Je scheert de zone liefst 24u op voorhand en wij scheren bij waar nodig. Start je voor het eerst met je behandeling? Dan mag je voor de eerste behandeling ca 4 weken van ervoor niet meer harsen, epileren of een ontharingscrème gebruiken.

bottom of page